Online afspraak maken   

Telefonisch of online afspreken?

Het maken van een afspraak is nog nooit zo snel en gemakkelijk geweest.De behandelingen zijn nu online te boeken. Zit jouw behandeling er niet tussen? Bel me gerust, dan kan ik de juiste tijd voor de behandeling inplannen.

 

Hoe gaat het precies in zijn werk?
Via  https://fb.com/book/reflexoloogwilmadejong/   kom je via de knop “nu boeken” in het online afspraken systeem.Alle behandelingen staan gekoppeld met een behandeltijd. Nadat een behandeling geselecteerd is, kun je bij de volgende stap de dag en tijd bepalen die beschikbaar is. Hierna vraag ik om je telefoonnummer (optioneel) en afspraaknotities (optioneel). Als je op “nu boeken”tikt en als je een telefoonnummer hebt opgegeven dan kan ik deze gebruiken om contact met je op te nemen over deze afspraak.

 

Afspraak annuleren of verzetten?
Zijn je plannen veranderd? Je kunt de afspraak met de ontvangen bevestiging per messenger tot 24 uur van tevoren annuleren. Indien je afspraak binnen minder dan 24 uur plaatsvindt, en je wilt deze annuleren of verzetten, dan vraag ik je om dit telefonisch te doen. Per mail of social media is dan niet mogelijk!